17 September 2013

Do you like shopping???And do you live in Holland? Then take a look at this!

A great market with a lot of inspiring products. Dig&Mig will be here as well, and between you and me ‘this might be your last chance to buy products from my old collection’. We are working hard on realizing a new collection which we hope will be ready within a few months. 

So note this date in your agenda and if you are lucky you might win a free ticket or two.
All you have to do is leave a message here on the blog and Monday 30 September I will choose 3 winners and each winner wins two tickets each so you can take a best friend with you.


Ontmoet je favoriete webwinkels op Webshop Till You Drop

Gek op online shoppen, maar ook benieuwd naar de gezichten en producten achter je favoriete webshops? Tijdens het evenement Webshop Till You Drop, op 12 en 13 oktober, is het mogelijk om in real life te winkelen bij de leukste webwinkels van Nederland.

Een grote fan van online kinderkleding, leuke jurkjes, design voor in huis of sieraden kopen? Op 12 en 13 oktober is het voor de tweede keer tijd voor Webshop Till You Drop in DeFabrique in Utrecht. Tijdens dit weekend presenteren de leukste online en offline shops zich: dus even niet winkelen vanaf het beeldscherm, maar producten echt vasthouden, kleding passen en kennismaken met de gepassioneerde eigenaren van de verschillende webwinkels.

DeFabrique: het perfecte decor DeFabrique in Utrecht is een bijzondere locatie. De karakteristieke en industriële sfeer van DeFabrique is het perfecte decor voor webshops en shoppers. Inspiratie, unieke producten en een hoop gezelligheid zijn gegarandeerd. DeFabrique biedt een podium aan ruim 100 webwinkels, dus er is voor ieder wat wils. Zo kunnen fashionista’s onder andere terecht bij Qolors, Loopz.nu, Pepitalifestyle, LaLoods en ComfyStuff. Voor originele baby- en kinderkleding en accessoires is het leuk winkelen bij bijvoorbeeld Mini&Me, Atelier Kiddies, Aapje4Kids en Winkel van TaaTaa. Maar er is ook schitterend design te koop op Webshop Till You Drop, zoals bij Størblends, BeterLeven, Dig&Mig en Outside Wishes.

Early Birds maken kans op een goodie-box!
Kaarten voor Webshop Till You Drop kosten €7,50 in de voorverkoop, maar wie nu kaartjes bestelt via de website betaalt als Early Bird maar €5 per kaartje! Bovendien maken Early Birds kans op een superleuke goodie-box gevuld met allerlei leuke spulletjes, zoals een reischeque, een leuk item van Trendy Speelgoed, een armband van Partners in Style shop, een papieren ballonvis en gehaakte ringetjes van Mini&Me…. en nog veel meer leuks. Early Birds kunnen hun kaarten nog bestellen tot en met 31 augustus.


Good vibes en inspiratie
Webshop till you drop is een idee van LeFactory. De eigenaren van LeFactory, Roy Degen en Tamara Wentink, hebben zelf ook de webshop Flowee.nl en zeggen: ‘Dit event organiseren wij met veel enthousiasme, good vibes en inspiratie.’ Door deelname aan diverse beurzen met hun eigen webshop kregen Roy en Tamara een goed beeld van wat belangrijk is voor zowel bezoekers als exposanten. In deze tweede editie van Webshop Till You Drop hebben zij hun ervaringen als beursdeelnemers gecombineerd met hun professionele expertise in projectmanagement, facility management, marketing en het runnen van een webshop. “Het resultaat is een evenement vol beleving, van goede kwaliteit, persoonlijk en vooral helemaal feel good” aldus de organisatie.

2 comments:

 1. HayHay!
  Dit klinkt heel erg leuk!
  Ik doe graag mee aan deze actie!
  Liefs Danielle (DivaDaan)
  divadaan.blogspot.nl

  ReplyDelete
 2. wauw, leuk! daar woon ik vlak bij! ik doe graag mee!

  ReplyDelete

Feel free to leave a comment. I would love if you would. You can write in English, Dutch or Danish, (Swedish, Norwegian, German or French I will understand as well but can't write it myself)