16 January 2012

Piles...


... of work are starting to show here in my studio. At the moment I am very busy producing lots of music boxes for my dear shop customers. Next to that I have a lot of others things waiting to get under the sewing machine as well. So… no relaxing hours here. A good start for a new year I must say.

6 comments:

 1. Skønt at have travlt og dine bunker ser da også spændende ud!

  ReplyDelete
 2. Hvor er de fine, dem gad jeg godt pille lidt ved (man er nødt til at se med fingrene!!) Er det musikspille dimser til små børn?

  Mvh Mia

  ReplyDelete
 3. Hej Mia, Ja det er spilledåser med træksnor til de små, når de skal putte-sove.

  ReplyDelete
 4. Tirsdagsmorgen i senga - med skikkelig hodepine og verkende kropp - en surferunde i bloggverden er et sted å rømme inn i ;). Og i dag fant jeg bloggen din. Har ligge her og lest og lest og lest - og ikke mist tittet på bilder. Og i det jeg skal til å legge deg under bloggrollen din, så ser jeg at jeg allerede ligger i din. På denne FIIINE bloggen her ;). Det var en hyggelig overraskelse. Da sender jeg deg en klem - og så ses vi rundt hjørnet her i bloggverden.

  ReplyDelete
 5. Rigtig god bedring til dig Nina. Klem tilbage til dig.

  ReplyDelete

Feel free to leave a comment. I would love if you would. You can write in English, Dutch or Danish, (Swedish, Norwegian, German or French I will understand as well but can't write it myself)